Medlem i Umeå - var med i världens största fairtradefika

Tre medlemmar vid fikabord

Den 11-13 maj är det dags för World Fairtrade Challenge! Vårdförbundet deltar och vill att du ska bjuda medlemmarna på din arbetsplats på fairtrademärkt choklad och kakor. Skicka in namnuppgifter på dina kollegor i Umeå, så delar vi ut "fikapåsar".

Vill du och dina kollegor i Umeå vara med och fika rättvisemärkt?

Vårdförbundet delar ut fikapåsar med fairtrademärkt cholklad och kakor och vill att du ska bjuda medlemmarna på din arbetsplats på fika. 

Så här gör du för att få en fikapåse.
Anmäl till Carina Aminoff att ni vill ha en fikapåse till er arbetsplats.

Du och dina kollegor fyller i och lämnar in en deltagarlista till Carina Aminoff på antal medlemmar som ska fika. Därefter lämnar Carina över en fikapåse. Sista anmälningsdag är den 8 maj.
(Vi har begränsat antal påsar). Mobil/sms-nummer till Carina Aminoff är 070-685 37 56. E-post carina.aminoff@mittvardforbund.se.

Deltagarlista till fairtradefikat.

När kan jag hämta fikapåsen?

Den 11 maj finns fikapåsen att hämta på NUS, på vår fackliga expedition i närheten av kiosken.  Om du inte har möjlighet att hämta den då så kontakta mig för att hitta en annan mötesplats den 10 maj.

Välkommen att höra av dig!
carina.aminoff@mittvardforbund.se

Fairtrade Challenge pågår i ett 20-tal länder samtidigt.

Ju fler som fikar Fairtrade-märkt, desto större skillnad gör vi för de människor som odlar och producerar Fairtrade-varor.