Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Föreläsning "Halva mänskligheten"

Den 22 mars välkomnar vi dig till en kostnadsfri TCO-föreläsning med Karin Alfredsson

” Som reporter har jag varit i många länder och upprörts över hur kvinnor och flickor – till och med flickfoster – betraktas som mindre värda. Hur kvinnors sexualitet skrämmer upp makthavare, kyrkor och vanligt folk så att man måste stympa, låsa in och gömma undan halva mänskligheten. Ändå är jag i grunden optimist. Jag tror att livet sakta blir bättre för världens kvinnor och flickor. Och jag är övertygad om att om vi alla lär oss mer om hur världen ser ut, och på olika sätt engagerar oss mot orättvisor och förtryck, kan det gå lite fortare. Mina böcker är mina bidrag”. 

Karins expertområden är bland annat: – Mäns våld mot kvinnor/våld i nära relationer – Synen på mäns våld mot kvinnor i olika kulturer – Skönlitteratur som redskap för att belysa viktiga samhällsfrågor.


Karin Alfredsson är nu tillbaka med en ny bok. Skrik tyst så inte grannarna hör. En roman om mäns våld mot kvinnor, om orättvisor, systerskap – och häxeri. Efter flera år som biståndschef i södra Afrika är Karin Alfredsson återigen aktuell som författare.

Fribiljetter till föreläsningen via vår hemsida, Aktiviteter och utbildningar. Begränsat antal biljetter, så fört till kvarn!

Välkomna!

Anmälan via Aktiviteter och utbildningar
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -