Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Här kommer lite påminnelser om aktiviteter i höst

Du vet väl om att vi har en hel del aktiviteter i avdelning Värmland under hösten? Glöm inte att anmäla dig! Samtliga aktiviteter hittar du under avdelning Värmland på Aktiviteter och utbildningar.


15/11 Temadag för skolsköterskor

Påminner om temadagen, har du inte fått inbjudan så kan det bero på att du är felkodad i våra register. Anmäl dig på hemsidan via Aktiviteter och utbildningar. Meddela oss om du är felkodad så vi kan uppdatera våra register!

Till anmälan
Biokvällar

Påminnelse om Vecka 47! Biokväll i Skoghall den 20 november, Torsby den 21 november samt Arvika den 22 november. Anmäl dig på hemsidan via Aktiviteter och utbildningar och sök respektive datum. Det finns platser kvar - speciellt i Torsby, där det finns risk för inställt arrangemang om det blir för få deltagare.

Aktiviteter och utbildningar
Påminnelse om anmälan till självförsvarsutbildningen

Den 31/10 samt 28/11 har vi Workshop i Självförsvar. Du har väl anmält dig? Om inte så gör det snarast via Aktiviteter och utbildningar, under respektive datum.

Aktiviteter och utbildningar
Hockeykväll/medlemsmöte den 6 december

Vi vill informera om vad Vårdförbundet kan göra för dig under trevliga former och samtidigt se en hockeymatch. Vi bjuder på matchen samt mat - hamburgertallrik. För mer information samt anmälan, se länk nedan.

Anmälan till hockeykväll
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -