Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Medlemslunch 19 mars

Den 19 mars kommer Vårdförbundet Uppsala att finnas i Älvkarleby kommun för att träffa medlemmar och beslutsfattare i samband med löneöversynen 2020.

Därför välkomnar vi medlemmar i Älvkarleby med omnejd till medlemslunch den 19 mars mellan kl. 12-14, i Älvkarleby Hemsjukvårds konferensrum, Roosvägen 2C i Skutskär. Det kommer vara drop-in-lunch så att så många av er som möjligt kan delta!

Under lunchen medverkar lokala kommunalråd Jenny Dahlberg och Jan-Åke Olsson som är ordförande samt vice ordförande för utbildnings- och omsorgsnämnden i Älvkarleby kommun. Syftet med medlemslunchen är att främja dialog mellan Vårdförbundets medlemmar och kommunens beslutsfattare.

Varmt välkommen!

Jag vill veta mer och kanske anmäla mig!
Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal finns en webbutbildning - DITT LÖNESAMTAL. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Du hittar webbutbildningen i Kunskapsrummet (inloggning)
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -