Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Höstens utbildningsdagar

Välkommen till höstens utbildningsdagar för dig som är förtroendevald på din arbetsplats.

  • Tänk på att söka ledigt i god tid, minst 14 dagar i förväg.
  • Antalet utbildningsplatser per tillfälle är begränsat, anmäl dig idag.
  • Vårdförbundet står för fika och lunch, samt om du har extra kostnader för resa till/från utbildningen.

Om- eller nyval av förtroendevald?

Vi påminner om det brev om om- eller nyval som du bör ha fått i din brevlåda vecka 32-33. 

Informationsträff om nytt centralt avtal

Vi påminner förtroendevalda i regionen om att vi har informationsträff om nya centrala avtalet 27 augusti kl. 14:00 i Boströmsalen, Akademiska sjukhuset. Anmäl dig här!

Nya kollegor?

Vi har ett välkommen-till-oss-material som du gärna får lämna ut, till såväl kollegor som är medlemmar, eller som ännu inte är medlemmar. Du kan hämta materialet på Bangårdsgatan, vi kan posta det till dig, eller komma förbi din arbetsplats. Skriv till info.uppsala@vardforbundet.se så löser vi det.

Facklig grundutbildning dag 1

Välkommen 3 september eller 22 oktober på facklig grundutbildning dag 1 - starten för dig som är ny förtroendevald på din arbetsplats. Dagen handlar om uppdraget, det stöd du får, Vårdförbundets organisation, samarbetet med arbetsgivare med mera.

Anmälan till 3 september
Temautbildning om arbetsmiljö

Välkommen 25 september. Din uppgift som skyddsombud är att företräda dina kollegor i arbetsmiljöfrågor och se till att arbetsgivaren uppfyller sitt arbetsmiljöansvar. Utbildningen ger dig fördjupad kunskap och verktyg för ett systematiskt arbetsmiljöarbete.

Anmäl dig här!
Temautbildning om lön

Välkommen 5 november. Temautbildningen om lön ger dig som är förtroendevald fördjupad kunskap om lönebildning och den partsgemensamma löneprocessen.

Här anmäler du dig.
Facklig grundutbildning dag 2-4

Välkommen 12-14 november. Grundutbildningen fortsätter med ämnen som den svenska modellen, medbestämmande, inflytande och arbetsmiljö. Utbildningen ges även i Stockholm 3-5 december.

Mer info och anmälan
Temautbildning om MBL och samverkan

Välkommen 12 december till en utbildning om bland annat medbestämmandelag och samverkansavtal. Målet är att du ska känna dig trygg och kompetent vid samverkansbordet. Det är samma utbildning som vi genomförde 21 februari, gick du då behöver du inte gå igen.

Anmäl dig här!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -