Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Tankemönster, målbild och förändring

Vårdförbundet Uppsala bjuder in dig som är medlem och chef eller ledare.

Våra liv styrs i hög grad av tankeföreställningar som vi oftast inte är medvetna om och som finns i vårt undermedvetna. Enligt vissa forskare så tas 95 % procent av alla våra beslut av gammal vana och utan att reflektera. Det skulle alltså innebära att bara 5 % av våra beslut är fullt medvetna.

Idag lever vi dessutom i en tid som i sig själv präglas av många och snabba förändringar. Förändringar som vi alla har erfarenhet av. Vi har i olika situationer i livet själva valt att förändra våra liv men vi har också blivit utsatta för ofrivilliga förändringar såväl privat som i arbetslivet.

Syfte

Genom att förstå våra tankemönster och bli mer medvetna om våra tankar kan vi lära oss att hantera olika situationer, ta bättre och mer välgrundade beslut samt utveckla medarbetarnas fulla potential!

Föreläsningen blandar teori med olika tankeexperiment och övningar i en lättsam anda.

Kursledare

Richard Rejsjö är utbildad KBT-terapeut, socionom och diakon. Richard har lång erfarenhet av att arbeta med och utbilda organisationer, grupper och individer i förändring och utveckling

När och var

Den 6 februari 2020 kl. 10.00-16.00.  Sune Bergströms aula, Karolinska Solna J3:07, NKS huvudentré Eugeniavägen 3, Solna.

Fika serveras från kl. 09.30, lunch ingår.

Anmälan

Anmäl dig senast den 30 januari! Begränsat antal, anmäl dig redan idag. Ange eventuell matallergi vid anmälan.

Resor

Aktiviteten är ett gemensamt arrangemang mellan avdelningarna Uppsala, Södermanland, Gotland och Stockholm.

Vårdförbundet står för resekostnaderna till Stockholm. För bokning av resa kontakta Tranås resebyrå på 0140-37 50 30. För resor från Uppsala ange grupp 403 och aktivitet 120358.

Varmt välkommen! 

Jag vill veta mer och kanske anmäla mig!
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -