Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Biokväll 16 oktober

Välkommen till en kväll för dig som jobbar inom Nära vård och hälsa. Ta med en kollega som ännu inte är medlem, så kanske vi kan bli fler, få mer inflytande och nå längre!

Vi samlas 17:00 i Filmstadens foajé, Västra Ågatan i Uppsala. Vårdförbundet bjuder på en matig smörgås och dricka och vi minglar en stund. Sedan ser vi tillsammans filmatiseringen av Jonas Gardells "En komikers uppväxt". 

Antalet platser är begränsat, du och din kollega anmäler er var för sig. 

Eftersom det här är en biokväll exklusivt för dig som jobbar inom "Nära vård och hälsa" och dina kollegor, går det bara att anmäla sig via länken nedan. Skicka den här inbjudan vidare till den kollega du vill ta med dig för att hen ska få tillgång till anmälningslänken nedan.

Varmt välkommen!

OBS! Om du inte längre jobbar inom "Nära vård och hälsa" behöver du uppdatera dina medlemsuppgifter. Det gör du enklast genom att ringa Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420 och välja knappval 3.

Jag vill anmäla mig
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -