Kontaktpersoner för förtroendevalda, inställda utbildningar och aktiviteter

På grund av Covid-19 och spridningen av detta virus har flera arbetsgivare skärpt restriktionerna för medarbetare att delta vid utbildningar och andra typer av möten som inte anses mycket viktiga.

Detta då ni som sjukvårdspersonal behöver finnas tillgängliga för verksamheten och för att undvika potentiell smittspridning.

Mot denna bakgrund måste vi tyvärr ställa in introduktionsdagen för nya förtroendevalda i Uppsala den 31 mars, samt temadagen om MBL den 14 april och grundutbildningen för nya förtroendevalda 21 till 23 april.

Även pensionsinformationen 25 april är inställd. 

Du som bokat resa och/eller boende via Tranås Resebyrå behöver själv kontakta dem och avboka för att undvika debitering:

  • E-post: group@tranas-resebyra.se 
  • Telefon: 0140-37 50 70
  • Kontaktperson Johanna Petersson

Vi beklagar detta och de bekymmer det eventuellt ställer till för dig. Du är välkommen att anmäla dig till andra tillfällen längre fram. 

Stöd för förtroendevalda

För dig som är ny förtroendevald/skyddsombud och inte hunnit gå någon utbildning och behöver stöttning, kontakta din  kontaktperson eller huvudskyddsombud som kan hjälpa och handleda dig så att du kan utföra ditt uppdrag som förtroendevald och skyddsombud på din arbetsplats. 

Du hittar din kontaktperson/huvudskyddsombud här.

Med vänliga hälsningar, Vårdförbundet Uppsala.