Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Lön och uppföljning av sommaren - Välkommen till en heldag den 13 september

Vi vill bjuda in dig som är förtroendevald till en heldag den 13 september kl. 9-16 om lön och uppföljning av sommaren.

På avdelning Stockholms heldagar för förtroendevalda på arbetsplats möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen och arbetsmiljölagen.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Styrelsen avdelning Stockholm

Tema

Lön och uppföljning av sommaren.

Tid och lokal

Den 13 september kl. 09.00-16.00 (inkl. lunch) på Nationella kansliet, lokal Mötesplatsen Adolf Fredriks Kyrkogata 11.

Anmälan

Anmäl dig senast den 5 september. Kom ihåg att anmäla ev. matallergi. Observera att vi har nötallergiker i vår grupp!

Vinn en tårta!

Skicka in ett ”glädjefyllt och peppigt” foto på dig själv eller dig och dina kollegor och vinn en tårta samt schysst profilprodukt till din arbetsplats! Skicka in ditt fotot till info.stockholm@vardforbundet.se senast den 16 september. Kom ihåg att fotot kommer att publiceras på årsmötet den 9 oktober samt på webbsidan och Facebook så försäkra dig om att alla som finns på bilden är tillfrågade.

Brukar du titta på Prideparaden? – Varför inte gå med!

Kom till Rålambshovsparken 3 augusti! Vi möts för picknick/wraps kl. 11:30 i Rålambshovsparken, mellan Boulebar och vattnet. Titta efter plakaten så hittar du oss! Ca kl. 12.30 tar vi en gemensam promenad till vår plats i tåget. Alla medlemmar i Vårdförbundet är varmt välkomna med familj och vänner - oavsett var i landet ni bor.

Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -