Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Att vara många och att vara aktiv!

Som facklig organisation tjatar vi ganska ofta om att det är viktigt att vara många. Varför är det egentligen så viktigt?

Ditt inflytande på den arbetsplats du befinner dig på är i Sverige baserat på lite olika delar. Vi har den rent lagstadgade delen som oftast är i form av skyddslagar som har som huvudsakliga uppgift att skydda oss som medarbetare. Skydda oss från att bli utslitna på grund av dålig arbetsmiljö, att inte kunna belasta oss med hur mycket övertid som helst, att vi har rätt till återhämtning och vila både under ett arbetspass och emellan dem. Att vi får vara hemma när vi blivit förälder eller att vi har rätten till semester.

Alla dessa lagar
Biomedicinska analytiker - detektiver inom vården

Biomedicinsk analytikeryrket är en av 21 reglerade yrken som kräver en yrkesexamen och som har en central och ansvarsfull roll inom hälso- och sjukvården.

Legitimerade biomedicinska analytiker är experter
Skolsköterska - möjligheternas jobb!

Ett fantastiskt roligt och spännande uppdrag med många svåra och roliga utmaningar. Skolsköterskans yrke har förändrats mycket över tid. På 1800-talet och i början på 1900-talet såg uppdraget annorlunda ut, det handlade mest om att identifiera sjukdom och initiera behandling.

Idag har yrket mer ett psykosocialt fokus
Tävling

Avtalsrörelse 2019! Nu går vi in i den största avtalsrörelsen på åtta år, bland annat med lönekrav till ”särskilt yrkesskickliga”. Hur högt är lönekravet?

Var med och tävla!
Feelgoodafton på Rival den 7 maj!

Den 7 maj slår Norstedts upp portarna till en stjärnspäckad afton med bästsäljande författarfenomenen Marian Keyes och Jenny Colgan, och en rad andra svenska och utländska feelgoodförfattare! Med rabattkoden KAMPANJ får medlemmar möjligheten att köpa biljett för 179 kr (ord. pris 249 kr).

Läs mer
Medlemsaktiviteter

Läs mer om alla spännande aktiviteter och anmäl dig redan nu! Du kan välja mellan kompetenshöjande föreläsningar eller att träffa kollegor under mer lättsamma former.

Kika efter om det finns något som passar dig!
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
Rabatt på tågresor med SJ

Som medlem har du rabatt på tågresor med SJ. Erbjudandet gäller fram till och med den 31 december 2020.

Använd din medlemsrabatt på SJ!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -