Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nytt år, nya tag, nya förutsättningar och nya möjligheter

Så var det dags igen, att räkna av att ett år gått och börja om på det nya året. Att befinna sig i början av ett år kan bjuda på en massa möjligheter.

Möjligheter till nya tag, att anta nya utmaningar eller kanske fortsätta jobba vidare med gamla utmaningar.

Som det sett ut de senaste ledigheterna både under sommaren och vid jul- och nyårshelgen har läget återigen varit tufft och ansträngt. En gammal utmaning som vi fortsatt kommer att jobba med.

Den utmaningens grund finns ...
Ena handen vet inte vad den andra gör!

Många kommuner och landsting i landet har genomfört AST, Akademisk specialisttjänstgöring. I Region Stockholm har det varit trögt. Införandet av utbildningstjänster såg Vårdförbundet ändå som ett litet steg i rätt riktning trots att det högst bekymmersamma återbetalningskravet finns kvar.

Nu skulle du som sökte tjänsten kunna utbilda dig med bibehållna anställningsförmåner
Tävling

Vårdförbundet har sagt upp det centrala kollektivavtalet med Sveriges kommuner och landsting (SKL) samt Sobona. När löper avtalet ut?

Var med och tävla!
Medlemsaktiviteter

Läs mer om alla spännande aktiviteter och anmäl dig redan nu! Du kan välja mellan kompetenshöjande föreläsningar eller att träffa kollegor under mer lättsamma former.

Kika efter om det finns något som passar dig!
Årsrapport för 2018

Varje år summerar och utvärderar vi föregående år och skriver en årsrapport. Nu kan du ta del av avdelning Stockholms årsrapport för 2018.

Ta del av årsrapporten!
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
Lönestatistik

Att undersöka vilken lön andra i ditt yrke har är bra inför lönesamtalet eller när du söker nytt arbete. Vårdförbundets lönestatistik ger dig som är medlem bästa möjliga överblick och argument när det gäller din lönenivå.

Ta del av vår lönestatistik
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -