Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Till dig som är chef inom anestesi

Får du som chef tid för återhämtning, vem vänder du till för stöd?

 

Vi vet att du som chef inom intensivvården har slitit hårt under de senaste månaderna. Vi vet inte hur framtiden ser ut utifrån pandemins utveckling. Förhoppningar har vi alla men ingen kan sia om utvecklingen. Detta ställer förstås fortsatta krav på just din verksamhet och en undran hur olika resurser ska räcka för en lång tid framåt. I detta ska även du som chef fungera, få till återhämtning och känna lust och glädje att leda verksamheten. För din kännedom kommer det inom några dagar även gå ut ett nyhetsbrev till medlemmar inom intensivvård och anestesi, som du redan här nu kan ta del av. 


Samtalsstöd
Vi vill påminna om att du har möjlighet att använda samtalsstöd för 1-3 tillfällen via Falck Healthcare. Det innebär att våra medlemmar har möjlighet till 1-3 kostnadsfria samtal med socionom, leg. psykolog eller leg. psykoterapeut. Samtalen bokas genom Vårdförbundet Direkt. Erbjudandet gäller en gång/medlem och kan nyttjas till och med siste augusti 2020. Du kan även ringa till Vårdförbundets direktlinje för chefer och få stöd 0771-630 630!

Med vänlig hälsning
Emma Jonsson och Jane Stegring Olsson
Avdelning Stockholm
VÅRDFÖRBUNDET

 

Chefserbjudande
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -