Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Tacka med lön...

Nu är årets löneöversynen inom SLSO på gång och Vårdförbundet finns här för att stötta dig i din löneutveckling. Här informerar vi om löneprocessen samt presenterar protokollet från överläggningen.

 

Överläggningen genomfördes mellan den 15:e till den 19:e februari. Enligt det vi kommit överens om med arbetsgivaren, ska lönesamtalen ska vara genomförda senast 27 april och ny lön betalas ut på din lön i maj.

Protokoll från överläggningen

 

Vi vet att lön utan tvekan är en av de viktigaste frågorna för dig som medlem. Vill du ta del av vår lönestatistik, våra tips och råd inför lönesamtalet eller inför en ny anställning samt läsa mer om hur löneprocessen egentligen går till? 

Här har vi samlat det mesta kring lön.

 

Om du har frågor kring löneöversynen hör gärna av dig till oss!  

Du har fått det här brevet då du enligt vårt medlemssystem arbetar inom Stockholms läns sjukvårdsområde. Om du behöver ändra eller komplettera dina medlemsuppgifter så kan du göra det här eller så ringer du Vårdförbundet Direkt, 0770- 420 420. 


Vårdförbundet Centra Arena

Dina medlemsförmåner och rabatter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -