Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Information till dig om löneöverläggning 2019 - Danderyds kommun

Hej medlem i Vårdförbundet!

Vi har haft överläggning inför årets löneprocess med arbetsgivaren.

Vi konstaterade att:

  • Lönesamtalen ska genomföras i september.
  • Den nya lönen ska betalas ut i oktober. I och med att lönen gäller redan från 1 april innebär det att du kommer att få flera månaders löneökning retroaktivt i år.

Om ni har frågor kring processen eller underlaget är ni välkomna att kontakta oss. Hör även av er om det uppstår problem under processens gång.

Vänligen,
Gunilla George
Ordförande avdelning Stockholm

Kontakta oss på info.stockholm@vardforbundet.se eller Vårdförbundet Direkt på telefonnummer 0771-420 420.

Du har fått det här brevet då du enligt vårt medlemssystem arbetar på Danderyds kommun. Om detta inte stämmer bör du uppdatera dina uppgifter.

Obs! För att du ska kunna få mer utbyte av ditt medlemskap i Vårdförbundet, kan val av förtroendevald på din arbetsplats vara ett bra sätt. Nu är det frågan om lön som aktualiserar detta men det finns fler saker som du säkert vill påverka på din arbetsplats och då är det en stor hjälp att det finns. Hur val går till eller om du är ensam på din arbetsplats och undrar över hur du kan göra får du gärna kontakta oss. Vi kan svara på frågor eller tipsa om hur du går till väga.

Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -