Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Inbjudan till samtal för dig som är medlem och biomedicinsk analytiker

Vårdförbundet har de senaste åren vid två tillfällen bjudit in medlemmar och politiker för samtal om framtiden och kompetensområdet som leg. biomedicinsk analytiker har i vården. Medlemmarna har på mötet bidragit och talat om vad som är viktigt att utveckla på arbetsplatserna.

Dessa tillfällen har varit välbesökta och flera politiker har vittnat om att innehållet varit av stort värde för uppdraget som politiker i Region Stockholm. Vid dessa uppskattade möten har medlemmarna fått tillfälle att beskriva sin vardag. 

Nu vill vi höra vad som hänt sedan sist!

Politikerna har fått uppdraget att komma och ge en återkoppling vad de har gjort med kunskapen de fick vid mötestillfällena.

Frågor som vi vill få svar på:

  • Vad har ni konkret gjort av den kunskap som ni fick på våra möten?
  • Vad vill ni göra framåt?
  • Vad har ni gjort för att främja utvecklingen inom området?
  • Vilka kvalitetskrav ska upprätthållas för att säkerställa kvalité?
  • Hur ska tillväxten inom yrket leg. biomedicinsk analytiker säkras för att invånarna ska få ”rätt” diagnos eller behandling.

Vi tänker oss att vi fortsätter samtalet och förhoppningsvis kan vi konkretisera hur det ska ske i större grad.

Förberedelser för dig som medlem

Egna tankar om hur utvecklingen ser ut på din arbetsplats. Vad anser du behöver stärkas? Presentera gärna hur det ska gå till att nå dit.

När och var

Den 15 april på Nationella kansliet, lokal Mötesplatsen Adolf Fredriks Kyrkogata 11. Vi startar kl. 17.00 med lättare förtäring. Mötet börjar kl. 17.30-20.00.

Anmälan

Anmäl dig senast den 8 april! Begränsat antal, anmäl dig redan idag. Ange ev. matallergier!

Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal har Vårdförbundet tagit fram en ny webbutbildning - Ditt lönesamtal. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Jag vill veta mer om utbildningen
OB vår och sommar

Se våra OB-listor för våren och sommaren. Vi har listor för regioner, kommuner, privat sektor bransch ambulans samt bransch E och F.

OB-listor vår och sommar
Medlemsförmån: Ta nästa steg i din karriär

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Vi hjälper dig med karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare för ett samtal idag.

För kontakt med karriärrådgivare
Nominera till Vårdförbundets priser!

Nu kan du lämna nominering till Vårdförbundspriset, Årets Vårdchef och Årets Studenthandledare. Lämna din nominering senast 15 april.

Läs mer om hur du nominerar
Ändra dina uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik.

Ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -