Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte 2020

Vi ställer inte in, vi ställer om! Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och för att du ska kunna delta och påverka på ett säkert sätt, är du inbjuden till årsmötet som i år sker digitalt. Skapa ditt inloggningskonto för att delta.

 

Årsmötet i avdelning Stockholm startar den 12 oktober klockan 9.00 och pågår till den 15 oktober klockan 19.00. Mötet avslutas med standup/föreläsning med Marika Carlsson.

Under hela årsmötesveckan genomför vi en insamling till förmån för Girl Child Education Fund. Det vi fått in under veckan och resten av året lämnas över i slutet av årsmötet. Ge ditt bidrag och hjälp föräldralösa flickor i Afrika att få gå i skolan. Swisha din gåva till 1235577176, märk inbetalningen med ICN-401.

Välj själv när du vill logga in och i vilka punkter du vill engagera dig. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Delta i årsmötet via din dator, mobil eller surfplatta. 

Dagordningen hanteras som vid ett fysiskt möte, mötespunkterna öppnas och stängs enligt programmet och du har möjlighet att diskutera, ställa frågor, lägga förslag och rösta. Mötet leds av en mötesordförande som hanterar dagordningen i det digitala mötessystemet som heter VoteIT. 

Förberedelser för att kunna delta i årsmötet

  • Skapa ditt konto i VoteIT - Du behöver skapa ett konto för att kunna delta i årsmötet. När du skapar kontot föreslår systemet ett användar-ID. För tydlighet och transparens bör du använda ditt för- och efternamn som användarnamn. SKAPA DITT KONTO FÖR ATT KUNNA DELTA I ÅRSMÖTET HÄR.
  • Använd rätt webbläsare - Vi rekommenderar Chrome, Edge eller Firefox när du deltar i årsmötet. Det fungerar inte att använda Internet Explorer. 

Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

Varmt välkommen!

Program, förberedelser och allt annat du behöver veta om årsmötet 2020 finns här. 
Vårdförbundets verksamhet - vad är viktigt för dig?

Hjälp till att göra Vårdförbundets verksamhet ännu bättre! Genom att besvara en kort enkät kan du berätta vad just du tycker är viktigt och vill att vi ska fokusera på! Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen i avdelning Stockholm vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer.

Besvara enkäten!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -