Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En utvärdering om ditt lönesamtal

Du får detta mejl för att du i vårt medlemssystem står registrerad som anställd på ett företag som omfattas av kollektivavtal med Almega Vårdföretagen.

Och i det avtalet finns vissa delar som ska lösas inför och under lönesamtalen. Hoppas du tar dig tiden att svara på denna undersökning.

Fyll i enkäten här! Tacksam om du hinner svara på dessa frågor senast den 1 november.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar till Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420.

Ändra dina uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik.

Ändra dina uppgifter här
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Ta nästa steg i din karriär

Vi erbjuder två nya tjänster för dig som vill utvecklas och komma framåt i din karriär - karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare genom Vårdförbundet Direkt, eller skickar din CV för granskning genom vårt webbformulär.

Läs mer om våra nya karriärerbjudanden
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -