Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Skriv på! - NU

Det är inte läge att snåla med pengarna, Region Stockholm måste aktivera krislägesavtalet. Frågan är varför det inte redan är gjort?

 

Region Stockholm uttalar sig i media om det ansträngda läget och beskriver situationen med att vårda de växande grupperna med corona som en storm, som en kris.

Självklart måste ni få ersättning enligt krislägesavtalet, allt annat är oacceptabelt. Regionen behöver ta sitt ansvar - både som arbetsgivare och för att säkra en god och säker vård i denna svåra tid.

Många av er har den senaste tiden börjat schemaläggas i arbetspass som är 12 timmar eller längre. Det innebär att en del arbetar mycket krävande 60-timmarsveckor, något som sliter på redan hårt ansatt personal som tar stort ansvar. Trots veckoarbetstider i nivå med krislägesavtalet får ni inte högre ekonomisk ersättning, eftersom Region Stockholm fortfarande inte valt att aktivera krislägesavtalet. 

Vi tycker att du ska skriva på vår namninsamling. Dela till vänner, familj och kollegor - Tillsammans kräver vi att krislägesavtalet aktiveras! SKRIV PÅ NAMNINSAMLINGEN HÄR

Gärna applåder men först lön för mödan!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -