Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Har vi rätt uppgifter om dig?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem i Vårdförbundet, exempelvis e-post, telefonnummer, arbetsgivare och arbetsplats. Då kan vi nå dig med aktuell information och material.

Se och ändra dina uppgifter

För att se dina uppgifter och ändra något behöver du vara inloggad på vardforbundet.se. Du kan logga in på Vårdförbundets webbplats på olika sätt:

  • webbkonto
  • Telia/SITHS
  • BankID
  • MobiltBankID
  • Nordea

Logga in på vardforbundet.se

Är du redan inloggad kan du se och ändra dina uppgifter här.

Personuppgifter som namn, adress, telefon, mobil, e-post och akademisk nivå kan du ändra direkt. Övriga ändringar går som ett ärende till Vårdförbundet. Det tar några dagar innan ändringarna är genomförda.

Skapa webbkonto

Ett webbkonto på vardforbundet.se kan du skapa själv. Om du saknar webbkonto kan du skapa det direkt här.

Ändra betalsätt för medlemsavgiften

Vill du ändra så att medlemsavgiften betalas genom autogiro, e-faktura eller löneavdrag istället? Läs mer om olika betalsätt på sidan om medlemsavgiften.

Ny guide: Bra att veta innan du skriver på

Har du fått ett nytt jobb och står i startblocken? Vad behöver du ha koll på innan du skriver på anställningsavtalet? Kolla igenom vår digitala guide "Hallå, innan du skriver på".

Här finns guiden
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal finns en webbutbildning - DITT LÖNESAMTAL. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Du hittar webbutbildningen i Kunskapsrummet (inloggning)
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -