Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hälsosamma arbetstider - Välkommen till en heldag den 29 maj

Vi vill bjuda in dig som är förtroendevald till en heldag onsdag den 29 maj kl. 9-16 om hälsosamma arbetstider.

På avdelning Stockholms heldagar för förtroendevalda på arbetsplats möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen och arbetsmiljölagen.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Styrelsen avdelning Stockholm

Tema

  • Vad är hälsosam arbetstid?
  • Vilket utrymme finns för den anställde att själv påverka sitt schema och vad kan arbetsgivaren bestämma i kraft av sin ledningsrätt?
  • Hur kan vi påverka som förtroendevalda och skyddsombud?

Vi går igenom forskning och regler på området och diskuterar hur vi kan arbeta med frågan på arbetsplatserna. Vi belyser kopplingen till övertidsarbete och semester.

Tid och lokal

Den 29 maj kl. 09.00-16.00 (inkl. lunch) på Karolinska Universitetssjukhuset Solna, J3:04 i salen Torsten N Wiesel, Eugeniavägen 3. 

Anmälan

Anmäl dig senast den 21 maj. Kom ihåg att anmäla ev. matallergi. Observera att vi har nötallergiker i vår grupp!

Kommande träff för dig som är förtroendevald

Boka redan nu in den 13 september kl. 9.00-16.00. Temat för dagen är samverkan samt uppföljning av sommaren. Vi återkommer med inbjudan i juni.

Lär dig mer om fackligt ledarskap

Sök till Vårdförbundets utvecklingsprogram Framtidens fackliga ledare. Genom utbildningen får du som är förtroendevald i Vårdförbundet möjlighet att utvecklas och utbyta erfarenheter med andra. Senast den 15 maj vill vi ha din ansökan.

Läs mer
Utbildning i mångfald

Vill ni börja arbeta aktivt med likabehandlings- och mångfaldsfrågor på er arbetsplats men vet inte riktigt hur ni ska komma igång? Då kan materialet Öppna arbetsplatsen vara något för er.

Läs mer
Tack för att du är förtroendevald

Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på din arbetsplats har du möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling.

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag.
20 procent rabatt på träning på Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap.

20 procent rabatt på träning på Actic
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -