Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Att leda rätt med CQ (kulturell kompetens)

Vårdförbundet avdelningar Stockholm bjuder in dig som är medlem och chef eller ledare till ett seminarium om mångkulturellt/interkulturellt ledarskap.

Att vara chef i ett mångkulturellt/internationellt företag där teamet inte är en homogen grupp ställer särskilda krav på ledarskapet. Många konflikter på en arbetsplats är kulturellt betingade, och de blandade förväntningarna på ditt ledarskap ger ofta upphov till oro och konflikter.

Syftet med seminariet är att skapa medvetenhet om att kulturella skillnader påverkar chefer och ledare i deras ledarskap samt att lära sig använda medvetenhet som verktyg i sitt ledarskap och sin kommunikation för att nå ett bättre resultat.

Kursledare

Annika Berge är kommunikations- och ledarskapskonsult på BBi och utbildar och coacher både grupper och individer inom området interkulturell kommunikation.

När och var

Den 13 maj 2020 kl. 10.00-16.00 (fika från kl. 9.30, inkl. lunch) på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge Birkeaulan, F-huset F51.

Anmälan

Anmäl dig senast den 6 maj! Begränsat antal, anmäl dig redan idag. Ange ev. matallergier!

Resor

Aktiviteten är ett gemensamt arrangemang mellan avdelningarna Uppsala, Södermanland, Gotland och Stockholm.

Vårdförbundet står för resekostnaderna till Stockholm. För bokning av resa kontakta Tranås resebyrå på 0140-37 50 30. För resor från Södermanland ange grupp 404 och aktivitet 120358.

Vårdförbundet står för reskostnaderna till Stockholm. För bokning av resa kontakta Tranås resebyrå på 0140-37 50 30. För resor från Uppsala ange grupp 403 och aktivitet 120358.

Vårdförbundet står för reskostnaderna till Stockholm. För bokning av resa kontakta Tranås resebyrå på 0140-37 50 30. För resor från Gotland ange grupp 409 och aktivitet 120358.

Våra chefsförmåner

Hos Vårdförbundet har du proffs att prata med. Du får utbildning i vårdens ledarskap och kan ta del av kollegors kunskap och råd. Du får också din röst i politiken hörd och mycket mer.

Läs mer om våra chefsförmåner
Vem är värdig vinnare i Vårdgalan?

Nu är nomineringen öppen för dig som vill hylla en kollega eller chef genom att nominera till något av Vårdförbundets prestigefulla priser: Årets Vårdchef, Vårdförbundspriset och Årets Studenthandledare. Kanske finns en av årets vinnare i din närhet?

Vårdgalan 2021
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -