Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte 9 oktober!

Inspirationsföreläsning, buffé och för fram din åsikt!

Årsmöte på Norra Latin den 9 oktober. Lämna din input till 2020 års verksamhet, mingla med kollegor över en god buffé och lyssna på Torkild Sköld som föreläser. Vi hoppas att du kommer!

Lämna gärna redan nu dina förslag på medlemsaktiviteter inför 2020.

Program

16.30 Start avprickning 

17.00 Mingel & buffé

18.00 Mötet startar och föreslås ledas av Catrin Johansson som är förbundsstyrelseledamot. Eventuella motioner kommer att avhandlas, det nya avtalet (HÖK 19) diskuteras och du tar förhoppningsvis chansen att lämna dina förslag på medlemsaktiviteter inför 2020.

19.30 På scen Torkild Sköld, inspirationsföreläsning. Torkild Sköld är en ledare och inspiratör som får dig att tänka till och skratta för att kunna se verkligheten med nya ögon. 

20.30 Tack för ikväll

Anmälan

Anmäl dig gärna direkt, men senast 18 september. Observera att din anmälan är bindande. Det går också att dyka upp utan att anmäla sig, men då utan mat och dryck.

Handlingar

Handlingar skickas via e-post till dig som är anmäld och läggs ut på webben senast 25 september, se www.vardforbundet.se/stockholm.

Har du några frågor?

Gunilla George, ordförande avdelning Stockholm
08-453 21 11
gunilla.george@vardforbundet.se

Årsmötesaffisch
Skriv gärna ut affischen och sätt upp den på din arbetsplats.

Enkät - Vilka medlemsaktiviteter vill du ha under 2020?

Passa på att bidra till vår verksamhetsplanering 2020! Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Stockholm gärna vill ha framöver.

Fyll i enkäten nu!
Skriv en motion till årsmötet 2019

En motion är ett förslag från dig som medlem eller grupp av medlemmar, som du/ni vill att Vårdförbundet ska ta ställning till. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet hittills inte gjort bra och därför önskar förändra.

Vi ser fram emot din motion!
Nominera till avdelning Stockholms valberedning

Hösten 2019 ska det ske fyllnadsval till valberedningen på ordinarie årsmöte den 9 oktober. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget.

Nominera dig själv eller någon annan!
Valberedningens förslag inför extra årsmöte 2019

Här presenteras valberedningens förslag. Extra årsmöte genomförs på webben mellan kl. 12.00 den 2 september och kl. 12.00 den 9 september. Valet kommer att vara helt digitalt via en webbröstning och du kommer att få en kallelse till extra årsmötet två veckor innan.

Ta del av valberedningens förslag
Medlemsaktiviteter

Läs mer om alla spännande aktiviteter och anmäl dig redan nu! Du kan välja mellan kompetenshöjande föreläsningar eller att träffa kollegor under mer lättsamma former. Tips! Träffa avdelningsstyrelse på en lunch i Södertälje.

Kika efter om det finns något som passar dig!
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -