Skyddsombudsrätt för förtroendevalda

Förtroendevald håller boken Skyddsombudsrätt i handen

Vi vill bjuda in dig som förtroendevald och skyddsombud till en heldag om din roll, dina rättigheter och dina påverkansmöjligheter!

Nu har du som skyddsombud i Stockholm en chans att vara med på en heldag med en av Sveriges främsta arbetsmiljöjurister och skyddsombudens ivrigaste supporter:

Maria Steinberg, docent i Arbetsmiljörätt vid Örebro universitet. Hennes specialområde är arbetsmiljörätt, särskilt om skyddsombudens rättsliga ställning och befogenheter. Dagen syftar till att stärka dig i din skyddsombudsroll, och ge energi och inspiration i arbetsmiljöarbetet.

Program

kl. 8:00 Kaffe
kl. 8:30 Programmet startar 
kl. 11:15 Lunch (Vårdförbundet bjuder)
kl. 12:15 Programmet fortsätter
kl. 14:30 Kaffe och frukt
kl. 16:00 Dagen avslutas

När och var

Den 7 november kl. 8.00 – 16.00 (inkl. lunch) på Årsta aula, Södersjukhuset.

Anmälan

Anmäl dig senast den 5 november! Ange ev. matallergier!

Prata med din chef och sök ledigt med bibehållen lön inom ramen för lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen och arbetsmiljölagen. Du har rätt att kunna delta på utbildningar.

På avdelning Stockholms heldagar för förtroendevalda på arbetsplats möts förtroendevalda med facklig tid, förtroendevalda på arbetsplats tillika skyddsombud på arbetsplats och avdelningsstyrelsen för en dag med utbildning, erfarenhetsutbyte och nätverksskapande i fokus.

Vi ser fram emot att just du kommer och deltar!

Styrelsen avdelning Stockholm