Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vill du fortsätta som förtroendevald?

Tiden går fort och din period som förtroendevald går mot sitt slut.

Vi vill passa på att tacka för ditt engagemang och samtidigt skicka med en förhoppning om att du vill vara kvar som förtroendevald.

Liksom andra förtroendeuppdrag inom Vårdförbundet väljs den förtroendevalda på arbetsplatsen under en mandatperiod. Mandatperioderna för förtroendevalda är fasta och löper på två år i taget. Nästa mandatperiod är 2020-01-01 - - 2021-12-31.

Om du vill fortsätta att vara förtroendevald på din arbetsplats, eller lämna över uppdraget till en medlemskollega är det nu dags att genomföra ett val på din arbetsplats. Som nuvarande förtroendevald kan du bidra med att ordna ett möte. Kontakta gärna avdelningsstyrelsen om du vill ha stöd.

Det är viktigt att så många medlemmar som möjligt deltar och röstar vid mötet. Delaktighet och engagemang bidrar till att stärka organisationen och medlemmarna. Det är bra om du innan mötet tänker igenom om du själv vill bli omvald.

Här hittar du information om hur det går till när ny förtroendevald ska väljas på arbetsplatsen.

Ska du fortsätt ditt uppdrag som förtroendevalda på arbetsplatsen och ni har haft ett medlemsmöte, skicka in anmälan till info.sodermanland@vardforbundet.se eller till
Vårdförbundet, Munktellstorget 2, 3 tr, 633 43 Eskilstuna. Har du frågor eller funderingar kring valet eller redan nu vet att du inte vill fortsätta ditt uppdrag och inte har möjlighet att ordna ett medlemsmöte för val, kontakta avdelning Södermanland på info.sodermanland@vardforbundet.se.

VÅRDFÖRBUNDET
Avdelning Södermanland

Tack för att du är förtroendevald

Du har ett stort inflytande både på din arbetsplats och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på din arbetsplats har du möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling.

Som förtroendevald i Vårdförbundet har du ett viktigt uppdrag.
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -