Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte den 3 oktober ­ LOK 19 ­ Soppluncher och biokvällar

Nu under hösten arbetar vi i styrelsen framförallt med tecknande av lokala kollektivavtal (LOK) tillsammans med våra nio kommuner samt Region Sörmland.

LOK 19

Att teckna en LOK innebär i stora drag att man är överens om att tillämpa det centrala avtalet. I samband med tecknandet av LOK:n överlämnas också en förhandlingsframställan om införande av Akademisk specialisttjänstgöring (AST).

Lönekriterier

Med Region Sörmland är vi överens om hur modellen för bedömning av särskilt yrkesskickliga skall ske. Information kring kriterierna och den eventuella anpassningen av redan framarbetade kriterier sker nu i olika steg av arbetsgivaren ut till de olika chefsnivåerna. Löneprocessens arbete fortgår nu alltså inom regionen. Har ni frågor eller funderingar ta kontakt med oss!

Möte med studenter

Under vecka 36 har Vårdförbundet deltagit vid introduktionsdag vid Mälardalens Högskola i Eskilstuna. Detta är en dag som vi ser som viktig att deltaga vid, där vi träffar framtida kollegor och ges en möjlighet att informera om Vårdförbundet.

Årsmöte

Närmast kommande aktivitet hos Vårdförbundet avdelning Södermanland är årsmötet 2019. Mötet sker i Katrineholm på Best Western Hotell torsdagen den 3 oktober klockan 18:00. Vi inleder med årsmötesförhandlingar och sedan bjuds det på en tvårätters middag. Vi avslutar årsmötet med komikern Jan Bylund. Han berör ämnen som kommunikation, självkänsla, självförtroende och om konsten att finna trygghet i sig själv att "Våga fråga-våga vara korkad!". Alla Jans framträdande är mycket roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han sitt stoff till dem från vardagen. Anmäl dig nu!

Passa på att bidra till vår verksamhet 2020!

Syftet med enkäten är att få en fingervisning om vilka aktiviteter medlemmarna i avdelning Södermanland gärna vill ha framöver. Resultatet av enkäten kommer fungera som en bas för styrelsen, vid prioriteringar av aktiviteter under året som kommer. Fyll i enkäten här!

Soppluncher och biokvällar

Vecka 47 kommer vi enligt sedvanlig tradition bjuda alla medlemmar på soppluncher vid sjukhusen i Katrineholm, Nyköping samt i Eskilstuna, naturligtvis är dessa soppluncher öppna för samtliga våra medlemmar, man behöver alltså inte vara anställd inom Region Sörmland. Mer information om luncherna kommer framöver.

Under samma vecka bjuder vi också in till biokväll vid våra tre större städer, Nyköping, Katrineholm och Eskilstuna. I skrivande stund är det ej bestämt vilken film som kommer att visas. Mer information om biokvällarna kommer framöver.

Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal finns en webbutbildning - DITT LÖNESAMTAL. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Du hittar webbutbildningen i Kunskapsrummet (inloggning)
Se vår lönestatistik för 2020

Nu kan du hitta den senaste lönestatistiken – för 2020 – i vårt lönestatistikverktyg.

Till statistiken
Bankerbjudanden

SEB och Danske Bank har förmånliga bankerbjudanden för dig som är medlem i Vårdförbundet.

Bankerbjudanden
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -