Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se

Under våren har vi i styrelsen varit ute på arbetsplatsbesök, både spontana och planerade.

Vårdförbundets chefsspecialist Annika Cederholm och jag har tillsammans åkt runt i länet för att träffa chefsmedlemmar. Tillsammans med Ann-Sofie Blixt Källner som är barnmorska från Jönköping har vi träffat barnmorskor i Eskilstuna och Nyköping. Vi har pratat med medlemmar, förtroendevalda och chefer om vad som händer i avtalsrörelsen samt diskuterat arbetsmiljön på arbetsplatserna.

Mer information om avtalsrörelsen finns på Vårdförbundets avtalsblogg samt var med på namninsamlingen Stoppa försämringarna i Vården!

Vi fortsätter med arbetsplatsbesök under våren och även i höst. Hör gärna av dig om du vill att vi kommer till din arbetsplats på ett planerat besök.

Hösten 2019 ska det ske fyllnadsval till avdelningsstyrelsen. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget. Nominera dig själv eller någon annan!

18 maj är det Springpride i Eskilstuna och Vårdförbundet deltar i paraden. Kom gärna och gå tillsammans med oss!

Under sommarveckorna kan det vara svårt att nå oss i styrelsen då vi alla jobbar kliniskt men vi försöker läser våra mail kontinuerligt och återkopplar så snart vi kan. Har du ett brådskande ärende ber vi dig ringa Vårdförbundet Direkt på 0771-420 420.

Lena Lindh
Ordförande avdelning Södermanland

20 procent rabatt på träning på Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap.

20 procent rabatt på träning på Actic
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
Lönestatistik

Att undersöka vilken lön andra i ditt yrke har är bra inför lönesamtalet eller när du söker nytt arbete. Vårdförbundets lönestatistik ger dig som är medlem bästa möjliga överblick och argument när det gäller din lönenivå.

Ta del av vår lönestatistik
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -