Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej förtroendevald!

Vårdförbundet har just nu en kampanj där vi vill uppmärksamma nya kollegor som tillhör våra fyra yrkesgrupper.

Välkomstkit

Tanken är att du som förtroendevald hälsar och presenterar dig som förtroendevald och skyddsombud för Vårdförbundet, som du brukar göra. Samt att du överräcker ett välkomstkit från Vårdförbundet.

Kittet innehåller välkomstkort, lunchkasse och vår rekryteringsfolder med medlemstestet. Det ska delas ut både till medlemmar och till de som ännu inte är medlemmar.

Hur ska du göra för att få kittet? När du vet att du ska få eller precis har fått en ny kollega kontaktar du Vårdförbundets TGF (tillgänglig förtroendevald) i Malmö på telefonnummer 040-108910 så hjälper de till med att förmedla när och var du kan få ditt/dina kit att dela ut.

Utbildningsdagar

Höstens utbildningsdagar för dig som skyddsombud finns nu ute för anmälan. Höstens tema är Hälsosamma arbetstider och finns för dig som arbetar inom Region Skåne, kommuner eller privat/statligt.  Gå in via Vårdförbundets Aktiviteter och utbildningar och sök på Skyddsombudens dag och avdelning Skåne, så kommer alla alternativen fram. Välj vilket tillfälle som passar dig bäst och anmäl dig via länken.

Årsmöte på Dunkers kulturhus i Helsingborg

Du kommer väl på årsmötet? Som medlem och förtroendevald är din röst viktig. Information och anmälan finns via länken Årsmöte 2019

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -