Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Är du intresserad av att driva Vårdförbundets frågor?

Nu behövs det fler förtroendevalda till vårt HSO-team (huvudskyddsombuds-team) i avdelning Skåne, ett spännande och utvecklande uppdrag.

HSO-teamet söker ett huvudskyddsombud i förvaltning MS och ett i förvaltning Psykiatri och habilitering.

Meriterande är att du som förtroendevald har kunskap och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen, samverkan och har kännedom om förvaltning MS eller förvaltning Psykiatri.

HSO-teamet har en samordnande och stödjande funktion gentemot förtroendevalda/skyddsombud inom Region Skåne samt svarar för kommunikation, information- och kunskapsspridning till dem.

Som HSO medverkar du aktivt vid samverkansmöten och andra partsgemensamma möten på sjukhusnivå/motsvarande, driver frågor i enlighet med Vårdförbundets politik samt medverkar som stöd till medlem vid rehabilitering.

Sista ansökningsdag den 31 oktober. Tillträde enligt överenskommelse.

För vidare upplysningar eller frågor kontakta: Jenny Primorac, teamledare för HSO- teamet, tel. 0705-327924 eller jenny.primorac@mittvardforbund.se.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -