Nominera Årets förtroendevald i Skåne

fyra yrken, sjuksköterska, biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska, barnmorska

Har du en engagerad och initiativrik förtroendevald på din arbetsplats? Då kan du visa din uppskattning genom att nominera henne/honom till Årets Förtroendevald senast den 18 september.

Att vara förtroendevald är en viktig uppgift när det gäller att förmedla facklig information och kunskap till sina medarbetare. En engagerande förtroendevald kan påverka på arbetsplatsen och stötta sina kollegor, samt vara bollplank till arbetsgivaren.  Den enskildes insats har stor betydelse.

Vårdförbundet vill visa på betydelsen av den engagerade förtroendevalde som gör skillnad och vill stimulera till fortsatt goda insatser genom att utse årets förtroendevald i Skåne.

Avdelningsstyrelsen utser vinnare och ett pris till Årets förtroendevald för 2019 kommer att delas ut på årsmötet i september. För att erhålla priset krävs medlemskap i Vårdförbundet avdelning Skåne samt att ha ett förtroendeuppdrag på arbetsplatsen.

Om du vet någon du tycker ska få utmärkelsen Årets förtroendevald skicka in en nominering genom att fylla i nomineringsformuläret här nedan.

Vi vill ha din nominering senast den 18 september.

Styrelsen 
Avdelning Skåne