Är du intresserad av att driva Vårdförbundets frågor?

Nu behövs det fler förtroendevalda till vårt team HSO (huvudskyddsombud), i avdelning Skåne. Ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med engagemang och driv! Team HSO söker huvudskyddsombud till Psykiatri, Habilitering och Hjälpmedel.

Meriterande är att du som förtroendevald har kunskap och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete på arbetsplatsen, samverkan och har kännedom om Psykiatri, Habilitering och Hjälpmedel. Uppdraget kräver även att du är anställd inom Region Skåne.

Team HSO har en samordnande och stödjande funktion gentemot förtroendevalda/skyddsombud på arbetsplatser inom Region Skåne samt svarar för kommunikation, information- och kunskapsspridning till dessa.

Du kommer att arbeta i ett väletablerat team med erfarna kollegor och regelbundet delta i träffar och teamaktiviteter för att stärka dig i ditt uppdrag. Förvaltning Psykiatri, Habilitering och Hjälpmedel bedriver verksamhet i hela Skåne och du som huvudskyddsombud verkar därför Skåneövergripande.

Som huvudskyddsombud medverkar du aktivt vid samverkansmöten och andra partsgemensamma möten på nivå över verksamhetsnivå, samt driver frågor i enlighet med Vårdförbundets politik och medverkar som stöd till medlem vid rehabilitering.

Din intresseanmälan önskar vi snarast då vi tillämpar löpande rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. Skriv varför du är intresserad av uppdraget och en kort presentation av dig själv.

För vidare upplysningar eller frågor kontakta:

Martin Ekstrand, teamledare för HSO, tel. 0725 02 74 19 eller martin.ekstrand@skane.se

Intresseanmälan till Team HSO

Du måste vara inloggad för att skicka in formuläret.

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande