Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Skolsköterskedag: MittBpSamtal - föreläsning om övervikt hos barn och unga

Det finns några platser kvar på skolsköterskedagen den 1 november - anmäl dig senast 23 oktober. Välkommen till träff för länets skolsköterskor. Du får chansen att träffa andra för erfarenhetsutbyte och lyssna på samtalscoachen Anette Ekqvist som utvecklat samtalsmodellen MittBpSamtal.

 

Att föra samtal om övervikt med barn och unga kan vara svårt, men förekommer då och då i arbetet som skolsköterska. 

Anette Ekqvist är skolsköterska och samtalscoach och initiativtagare till den ideella föreningen Brännpunkten och innovatör till Brännpunktens samtals- och rörelsemetodik MittBpSamtal och MinBprörelse.

Hon har arbetat med samtalsmetoden MittBpSamtal i 10 års tid och arbetar på uppdrag av Handlingsprogram övervikt och fetma (HPÖ) i Stockholms läns landsting. 

Nu kommer hon till oss i Östergötland under våra skolsköterskedagar och berättar om konceptet MittBpSamtal.

Vi bjuder in till två tillfällen under höstlovet för alla skolsköterskemedlemmar: 30 oktober (i dagsläget fullbokad) och 1 november.

Anmäl dig till det datum som passar dig bäst.

Kom och lyssna på Anette och träffa Vårdförbundet och andra skolsköterskor från länet för kunskapspåfyllnad, nätverkande och möjlighet till inspiration. Vi kommer även att prata om samverkan och lön, ta gärna med frågor om ni har det.

Vi bjuder på lunch och fika under dagen. 

Varmt välkommen!

Anmäl dig senast 23 oktober i vår Aktivitetsportal!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -