Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Rekrytera en kollega - vinn pris!

Du har säkert inte missat att det pågår en rekryteringskampanj i Vårdförbundet. Sedan kampanjens start har vi blivit över 100 nya yrkesverksamma medlemmar i avdelningen. Superbra jobbat! Nu är vi nära en seger, visst vill vi väl vinna?!

 

Just nu erbjuds yrkesverksamma medlemmar erbjuds 3 månader kostnadsfritt medlemskap. I samband med kampanjen pågår också en tävling mellan de 21 lokala avdelningarna i Vårdförbundet.

Den avdelning som vid kampanjens slut lyckats rekrytera flest i förhållande till sin potential vinner en trerätters middag för alla förtroendevalda i avdelningen och en föreläsning med hälsoinspiratören och PT:n Leila Söderholm, känd från bland annat Vardagspuls. 

Kampanjen pågår fram till 30 november och Östergötland pendlar mellan tredje och fjärde plats. Vi tror att om vi hjälps åt så kan vi gå om och vinna!

Att ställa frågan "Är du medlem?" är ett sätt att öppna upp för samtal med kollegor kring värdet av medlemskap och informera om kampanjen. 

Ni är 323 förtroendevalda på arbetsplatserna i Östergötland. Om ni alla rekryterar en (1) yrkesverksam medlem i november så når vi målet med råge. Det vore fantastiskt att träffa er alla på vinnarmiddagen!

Följ kampanjen, hur det går i tävlingen och få tips om hur du kan tänka med rekrytering!
Aktiviteter 2019 för dig som är förtroendevald

Här är alla inplanerade aktiviteter för 2019. Boka in redan nu så är du förberedd när ditt schema läggs.

Se alla datum här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -