Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Att fatta beslut under extrem press - föreläsning med Jonas Eriksson

11 april kommer den internationella fotbollsdomaren Jonas Eriksson och föreläser i Linköping. Han talar engagerande och roligt om ämnen som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling. Föreläsningen är öppen även för icke medlemmar.

Anmäl dig redan idag!
Inspirationslunch för biomedicinska analytiker

Den 13 april firar vi Biomedinska analytikerdagen i förskott med en inspirationslunch med IBL's ordförande Agneta Colliander. Du som är, eller studerar till, biomedicinsk analytiker är välkommen!

Det vill jag inte missa, ta mig till anmälan!
Säkra möjligheten att påverka på din arbetsplats!

Den 30 september går mandatperioden ut för de förtroendevalda som blivit valda innan 2019. För att kunna fortsätta påverka och företräda Vårdförbundet behöver val hållas så att ni fortsätter ha förtroendevald på arbetsplatsen. Om din arbetsplats inte har en förtroendevald idag - passa på att ändra på det!

Vi vill kunna påverka, läs om hur det går till!
Nominera till priset "Årets förtroendevalda i Östergötland 2019"

Har du en förtroendevald på din arbetsplats som gör ett riktigt bra jobb för dig och din arbetsplats? Nominera hen till Årets förtroendevalda i Östergötland 2019. Vinnaren får en resa till Stockholm med hotellövernattning.

Jag vill nominera!
Hett i avtalsrörelsens slutspurt

De centrala förhandlingarna med SKL och Sobona om nytt kollektivavtal är inne i slutskedet. Vårdförbundet vill ha jämställda och hälsosamma villkor som spräcker “löneglastaket” och som ger dig möjlighet till ett hållbart yrkes- och privatliv.

Det här vill Vårdförbundet i avtalsrörelsen
20 procent rabatt på träning på Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap.

20 procent rabatt på träning på Actic
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -