Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Afternoon tea med tema lön - för chefer och ledare

Det finns fortfarande några platser kvar på våra uppskattade Afternoon tea i mars. I år är temat LÖN, vilket brukar vara ett ämne som bjuder in till frågor och diskussioner.

Våra populära Afternoon tea för chefer och ledare är tillbaka igen!  Känn dig varmt välkommen till en givande eftermiddag med gemenskap, diskussioner, nätverkande och en klassisk Afternoon tea.

Denna gång är temat lön och du kommer att få information och kunskaper om löneprocessen och nya löneavtalet HÖK 19 som gäller för region och kommuner. Här finns möjlighet till givande dialoger och att få svar på de frågor du har.

Du har också chansen att träffa andra i liknande roller för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter. Vi diskuterar och lyfter det som är viktigt för dig i ditt uppdrag. Till detta bjuds du på en klassisk Afternoon tea med traditionella tillbehör som värmer i vårkylan. 

Målgrupp

Anmälan är öppen för alla chefer/ledare tillhörande Vårdförbundets professioner - även de som inte är medlemmar. Tipsa gärna en kollega!

Datum och plats

2 mars - Strand hotell Norrköping

3 mars - Dahlbergs café Linköping

4 mars -  Folkets hus Motala

Läs mer och anmäl dig!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -