Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej barnmorska!

Kom och fira barnmorskedagen med Vårdförbundet i Östergötland! Vi bjuder dig som är barnmorska på en föreläsning med två "gurus" inom ämnena bäckenbotten, förlossningsskador och förlossningsvård - Mia Fernando och Cecilia Lind.

 

De båda föreläsarna är medförfattare till boken Bäckenbotten och förlossningsskador- handbok för barnmorskor som vänder sig till alla som kommer i kontakt med kvinnor under och efter graviditet och förlossning.

Mia Fernando är specialistfysioterapeut inom obstetrik, gynekologi och urologi och driver en populär blogg, BakingBabies. Mia kommer att prata om förlossningsskador och förlossningsvård ur ett patientperspektiv.

Cecilia Lind är numera pensionerad barnmorska och kommer att prata om bristen på kunskap och nationella riktlinjer för att förebygga och behandla förlossningsskador.

Målgrupp

Föreläsningen är i första hand öppen för barnmorskor som är medlemmar i Vårdförbundet. I början av april kommer vi att, i mån av plats, öppna upp även för andra medlemmar att anmäla sig.

Datum och tid

Varmt välkommen!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -