Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Aktiviteter för dig - träffar och inspirerande föreläsningar

Våren är fylld av aktiviteter! Besök på sjukhus och i verksamheter, Afternoon Tea för chefer och ledare samt flera intressanta och inspirerande föreläsningar är planerade. Kvinnodagen den 8 mars uppmärksammas med en föreläsning om mens. I april blir det föreläsningar med Maria Bauer som blev årets beteendevetare 2016. Hon kommer att prata om hot, våld och kommunikation på jobbet.

Hitta aktiviteter och anmäl dig via portalen Aktiviteter & Utbildningar
Nu sätter vi Vårdförbundets framtid - Kongress 2018

14-17 maj är det dags för kongressen. Då fattas viktiga beslut om hur Vårdförbundets verksamhet och politik ska bedrivas. Viktiga dagar som berör oss alla!

Medlemmarna bestämmer - följ hur det går med kongressen på kongresswebben!
Vad gör Vårdförbundet egentligen?

Kanske undrar du vad Vårdförbundet gör egentligen? Framstegen i arbetslivet verkar ibland vara små. Det fackliga arbetet handlar till stor del om påverkansarbete, något som inte alltid ger effekt så snabbt. Men vi kan lova att vi gör allt vi kan för att förbättra villkor, lön och arbetsliv!

Läs om hur vi jobbar och vad vi gjort under 2017
Var jobbar du nuförtiden?

Att veta var medlemmarna finns är viktigt för oss för att kunna organisera arbetet på bästa sätt. Vi behöver också kunna nå dig med information som rör dig som medlem eller din arbetsplats. Du äger dina personliga uppgifter - därför är det viktigt att du meddelar oss om du byter arbetsplats eller om dina kontaktuppgifter ändras!

Uppdatera dina uppgifter enkelt via webben!

Gilla Vårdförbundet avd. Östergötland på Facebook

Följ Vårdförbundet avd. Östergötland på Instagram
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -