Aktuellt i Östergötland

 • Dags för årsmöte!

  Vi ställer inte in, vi ställer om! Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och för att du ska kunna delta och påverka på ett säkert sätt, är du som är medlem inbjuden till Östergötlands årsmöte som i år sker digitalt.

 • Manifestation den 11 juni #Tackamedlön

  För att öka det lokala trycket arrangerar Vårdförbundet i Östergötland en kampanj, där vi samlar in namnunderskrifter utifrån kampanjen #Tackamedlön. Häng med, tillsammans kan vi göra skillnad!

 • Aktuellt om semestern i Östergötland

  Sommar och semester även i år... För många av oss är semesterplanering även i en tid utan pandemi, en tid av frågetecken, oro, ovisshet och frustration men i år är det kanske extra svårt... Hur tänker arbetsgivaren och vad tycker Vårdförbundet?

 • Corona och Vårdförbundets verksamhet i Östergötland

  Vårdförbundets verksamhet i Östergötland påverkas av rådande situation. Här får du mer information om det och kan också läsa var du kan hålla dig uppdaterad på läget.

 • Ansök om stipendium för ditt examensarbete

  Har du nyligen tagit grundexamen? Ansök då om vårt stipendium för bästa examensarbete. Vi delar ut 2 stipendier, ett i ämnet omvårdnad och ett i biomedicinsk laboratorievetenskap. Varje stipendium är värt 5000 kr.

 • Halvkroppsbild på leende, blond kortklippt kvinna med röda läppar. Klädd i vit t-shirt. Grå bakgrund.

  INSTÄLLD! Medlemsföreläsning med Nina Rung

  Pga rådande situation har vi beslutat att vårens föreläsning skjuts på framtiden Humant bemötande, våld i nära relationer och utsatthet - det är några av ämnena som kriminologen, genusvetaren och debattören Nina Rung kommer att beröra vid vårens medlemsföreläsning. Välkommen att anmäla dig!

 • Jämställda löner - kom och möt politikerpanelen

  I samband med internationella kvinnodagen ordnar vi ett möte för medlemmar där vi bjudit in lokala politiker för att diskutera jämställda löner. Möt vår politikerpanel, fråga, diskutera eller bara lyssna!

 • 1000 följare kan inte ha fel - God Jul!

  Vi firar in julen med att spräcka 1000-gränsen för följare på vår Facebook. Du är väl en av dem?

 • Hur sätts din lön? - utbildning i lön för medlemmar i region och kommun

  LÖN - en av de viktigaste fackliga frågorna som väcker känslor - och många frågor! Nu erbjuds du som är medlem och arbetar inom region och kommun, och omfattas av vårt stora avtal HÖK 19, en utbildning som ger dig alla svar du behöver och önskar.

 • Bra att veta innan du skriver på anställningsavtal

  Har du fått ett nytt jobb och står i startblocken? Vad behöver du ha koll på innan du skriver på anställningsavtalet? Kolla då igenom vår digitala guide Hallå, innan du skriver på.