Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Den 26 mars bjuder vi in till vårens första TCO-föreläsning. Vi får lyssna till en spännande föreläsning med Robert Karjel. Robert är hyllad författare, stridspilot, överstelöjtnant i försvaret och utsedd till årets talare.

Till anmälan
Lär dig mer om din pension!

Den 5 april bjuder Vårdförbundet Örebro tillsammans med KPA och Pensionsmyndigheten in till ett seminarium, som hjälper dig att fatta trygga beslut kring din pension.

Jag vill lära mig mer om pension
Sänkt veckoarbetstid från 1 april

Den 1 april börjar HÖK 16, det centrala avtalet som bland annat reglerar arbetstidsmått vid rotation dag, kväll och natt, att gälla. Det är lite olika bestämmelser beroende på om du är anställd i en kommun eller i en region eller landsting. De lokala avtal som finns fortsätter gälla. Läs informationen och hör av dig om du har frågor!

Läs mer om sänkt veckoarbetstid
Biomedicinska analytikerdagen – vem vill du hylla?

Har du en alldeles fantastisk kollega, någon som är en schysst arbetskamrat, sprider god stämning och kanske inspirerar andra? Ta chansen att nominera den personen!

Läs mer och nominera en kollega
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -