Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Jobbar du på den bästa arbetsplatsen?

Är du sjuksköterska eller barnmorska? Nu har du chansen att fira dig och dina kolleger inom professionen. Nominera din arbetsplats/ditt arbetslag inför Internationella yrkesdagarna.

Har du alldeles fantastiska kollegor som är sjuksköterskor eller barnmorskor, som är schyssta arbetskamrater, sprider god stämning och kanske driver ni kvalitetsarbete som gynnar patienterna?

Då ska du nominera arbetsplatsen/arbetslaget till Årets Barnmorska eller Årets sjuksköterska!

Läs mer och nominera här
Lär dig mer om din pension!

Den 7 maj bjuder Vårdförbundet avdelning Örebro tillsammans med KPA och Pensionsmyndigheten in till ett seminarium som hjälper dig att fatta trygga beslut kring din pension.

Mer information och anmälan finner du här
Student? Se hit!

Är du redo för din första anställning som legitimerad Biomedicinsk analytiker, Röntgensjuksköterska eller Sjuksköterska? Den 25 april bjuder vi in till karriärlunch för T5 & T6. Kom till vår karriärlunch för att prata med oss och få tips och råd inför kommande arbetsliv i nya yrket.

Här anmäler du dig!
Välkommen på chefsfrukost

Ta ett par timmar och träffa Vårdförbundet och dina kollegor i samma roll och diskutera dina förutsättningar och villkor i rollen som chef. Vi bjuder in till chefsfrukost i Örebro 9 april, Karlskoga 16 april och Lindesberg 17 april.

Mer information och anmälan hittar du här
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -