Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Jobbar du på bästa arbetsplatsen?

I år uppmärksammar vi de internationella yrkesdagarna genom att efterlysa bästa arbetsplatsen för respektive profession. Först ut är biomedicinska analytiker som firar sin yrkesdag den 15 april följt av barnmorskor 5 maj och sjuksköterskor 12 maj.

Har du alldeles fantastiska kollegor som är biomedicinska analytiker, barnmorskor eller sjuksköterskor och som är schyssta arbetskamrater, sprider god stämning och kanske driver ni kvalitetsarbete som gynnar patienterna?

Då ska du nominera arbetsplatsen/arbetslaget !

Förutsättningen är enkel; dina kolleger ska vara legitimerade biomedicinska analytiker, barnmorskor eller sjuksköterskor och du som nominerar ska vara medlem i Vårdförbundet avdelning Örebro.

Sista dag för nominering:

Biomedicinska analytiker 13 april - nominera här!

Barnmorska och sjuksköterska 1 maj - nominera här!

Vinnande arbetsplatsen/arbetslaget uppvaktas med diplom och frukt- och godiskorg på arbetsplatsen och du som har nominerat vinnaren belönas med en present!

FAQ om coronaviruset och ditt jobb

I takt med att coronaviruset sprider sig kan du som arbetar inom vården känna oro och ha frågor både privat och på jobbet. Här finns svar på frågor som kan uppstå. Uppdateras löpande.

Till FAQ
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
Medlemsförmån: Ta nästa steg i din karriär

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Vi hjälper dig med karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare för ett samtal idag.

För kontakt med karriärrådgivare
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -