Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Varmt välkommen på årsmöte!

Ta chansen att påverka - kom till årsmötet den 3 oktober.

Vi börjar kvällen med sedvanliga årsmötesförhandlingar följt av en inspirerande föreläsning med Åsa Sandell. Kvällen avslutas därefter med en lättare buffé. Ta tillfället i akt och kom och träffa kollegor från hela vårt län och låt oss få en härlig kväll tillsammans!

Åsa Sandell är den f d proffsboxaren och kulturskribenten som började boxas som 28-åring och mötte Muhammad Alis dotter Laila i en uppmärksammad match i Berlin år 2005. Hon har synts i bl a Mästarnas Mästare och På spåret och är författare till böckerna "Bakom garden. Ett boxarliv i tio ronder" och "Den tuffaste ronden. En personlig historia om abort, missfall, IVF och äggdonation".

Sedan ett par år tillbaka bor Åsa i Nora, där hon jobbar som boxningstränare på det egna gymmet Kombox och skriver på en ny bok som ska handla om kamp och känslor.
Åsa pratar om varför hon valde att gå upp i ringen, om drivkrafter, mod och rädsla, om att ompröva självbilder och bejaka drömmar. Och att det aldrig är försent.

Årsmötet och efterföljande underhållning och buffé hålls på Scandic Grand Hotel på Fabriksgatan i Örebro.

Tider: insläpp från klockan 16:30, årsmötet börjar klockan 17:30.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen!

Anmäl dig via portalen Aktiviteter och utbildningar!
Att återvända till livet

Varmt välkommen på höstens första TCO-föreläsning den 8 oktober! Vi får lyssna till Dina och Jovan Rajs. Dina och Jovan var judiska barn som råkade överleva förintelsen. De utbildade sig till arkitekt, respektive lärare och flyttade till Sverige 1968. De berättar om hur de, bärande varsin osynlig ryggsäck med traumatiska minnen, kom tillbaka till allt som försvunnit. Till livet.

Läs mer och anmäl dig via portalen Aktiviteter och utbildningar
Aktuellt om avtal mellan Vårdförbundet och Region Örebro län

Utifrån det centrala avtalet HÖK 16 har Vårdförbundet och Region Örebro län tecknat två lokala kollektivavtal som gäller ständig nattjänstgöring, samt arbetstidsförläggning vid rotation mellan dag och natt.

Mer information finner du här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -