Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Jakten på Dawit – föreläsning med Martin Schibbye

Vårdförbundet Örebro bjuder i samarbete med TCO in till en gripande föreläsning med Martin Schibbye. Föreläsningen hålls på Örebro konserthus den 4 mars.

Martin Schibbye är frilansjournalist med hela världen som arbetsfält. Han och fotografen Johan Persson tillbringade 438 dagar i etiopiskt fängelse sedan de gripits under ett reportageuppdrag 2011.

De starka upplevelserna därifrån ger en extra dimension till hans engagemang för utvecklingen på Afrikas horn.

Fredsavtalet mellan Etiopien och Eritrea löser upp en decennielång konflikt, men vad innebär förändringarna för yttrandefriheten i regionen? Och vad händer nu med Dawit Isaac, den eritreansk-svenske journalisten som fortfarande sitter fängslad i Eritrea?

Med stort engagemang delar Martin med sig av kunskap och erfarenheter från en verklighet som de flesta av oss bara känner genom korta nyhetsinslag på tv.

Anmäl dig via portalen Aktiviteter och utbildningar. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Varmt välkommen!

Anmäl dig via Aktiviteter och utbildningar
En kvinna bland män

Det finns några platser kvar till förhandsvisningen av filmen En kvinna bland män den 28 februari. Filmen baseras på en sann historia om den unga advokaten Ruth Bader Ginsburg som tillsammans med sin man Marty tar sig an ett banbrytande fall inför USA:s Högsta Domstol och kringgår ett sekel av könsdiskriminering.

Mer information och anmälan finner du här
Saknar din arbetsplats förtroendevald?

Ingen förtroendevald - ingen påverkansmöjlighet! En arbetsplats utan förtroendevald är en arbetsplats med mycket liten möjlighet att påverka. Vårdförbundet vill att det ska finnas minst en förtroendevald på varje arbetsplats och vi skulle vilja berätta varför.

Två skäl till att välja förtroendevald på arbetsplatsen
Medlemscafé

Kom och fika med oss förtroendevalda och diskutera exempelvis om arbetsmiljö, villkorsfrågor eller bara för en pratstund.

Hitta ett Medlemscafé nära dig
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -