Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Pensionsinformation för dig som är anställd i privat verksamhet

Den 20 mars bjuder vi in dig som är anställd i privat verksamhet samt medlem i Vårdförbundet till ett seminarium om tjänstepensionen ITP.

Vi bjuder in dig som har tjänstepensionen ITP till ett seminarium som ger dig kunskap att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

Tjänstepensionen en viktig del av din pension. Tjänstepensionen är ett komplement till den allmänna pensionen och utgör många gånger en betydande del av din framtida pension.

Genom att skräddarsy din ITP kan du tjäna mycket pengar. Till exempel genom anpassning av ditt efterlevandeskydd efter din familjesituation. Och väljer du en fond med 0,3 procents avgift istället för 0,5 blir det också en högre pension till dig.

Fika och registrering från klockan 17.30. Seminariet startar klockan 18.00.

Varmt välkommen!

Anmäl dig via Aktiviteter och utbildningar!
Har vi rätt uppgifter?

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Uppdatera dina uppgifter
Medlemsförmån: Ta nästa steg i din karriär

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Vi hjälper dig med karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare för ett samtal idag.

För kontakt med karriärrådgivare
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -