Glöm inte bort att uppdatera dina uppgifter!

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik. Vi får också rätt förutsättningar för att kunna företräda dig på bästa sätt.

Som medlem kan du skapa ett konto på vår webbplats där du hanterar dina uppgifter och får tillgång till lönestatistik och medlemsförmåner.

Uppdatera vid förändring

Vårt förslag är att du alltid uppdaterar dina uppgifter när du byter arbetsgivare, arbetsplats eller får ny lön. På så sätt riskerar du inte att gå miste om någon information från oss och vi får rätt förutsättningar för att kunna företräda dig som medlem på bästa möjliga sätt.

Skapa konto eller logga in med BankID

När du som medlem loggar in på ditt webbkonto på Vårdförbundet via Mobilt BankID, BankID, Telia/SITHS eller Nordea kan du ändra och se innehållet under Mina uppgifter samt ta del av lönestatistik och medlemserbjudanden.

När du som förtroendevald loggar in på ditt webbkonto på Vårdförbundet via Mobilt BankID, BankID, Telia/SITHS eller Nordea kan du se vilka medlemmar du företräder, komma åt tjänsten Mina ärenden, ändra och se innehållet under Mina uppgifter, ta del av lönestatistik samt medlemserbjudanden.

Uppdatera dina uppgifter samt ta del av mer information kring ditt medlemskap.