Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej chefer och ledare!

Nu är hösten i antågande och många är säkert tillbaka på sina arbeten även om en del av era verksamheter fortsätter i sommarläge ett tag till. Jag hoppas att sommaren har varit skön och att ni fått koppla av ordentligt.

Det är med delade känslor jag meddelar Er att jag kommer att avsluta mitt uppdrag i styrelsen och då även som kontaktperson för Er chefer och ledare i Norrbotten. Jag kommer att börja arbeta som enhetschef på dialys- och njurmottagningen i Sunderbyn där jag haft min tjänst sedan många år tillbaka.

Det är Camilla Eriksson Sundberg som åter kommer vara kontaktperson i styrelsen framöver. Kontakta henne om ni behöver stöd eller har frågor. Vi har ju även våra kontaktpersoner i Regionen som är Maarit Kylmämaa, Sofie Altenburg och Karin Martinsson Heikkilä som ni kan kontakta.

Ni undrar säkert vad som händer med HÖK-19 och lönerevisionen. Vårdförbundet har mött arbetsgivaren i regionen vid många tillfällen under våren och sommaren och ni kommer få protokollet från regionens löneöverläggning när den är avslutad. Camilla kommer även följa upp chefernas löneutfall 2019. Ni får höra av er till Camilla om ni har frågor kring Er nya lön, kvalitet på Ert lönesamtal med Era chefer och hur ni upplever stödet från HR i det nya avtalet HÖK-19.

Chefer anställda i andra verksamheter utanför regionen, tveka inte att höra av er om hur er process sett ut och ni har frågor kring lön eller annat ni vill lyfta.

Tack för den här tiden och så ses vi ute i verksamheterna!

 

Med vänliga hälsningar

Erika Helin

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -