Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej alla chefer och ledare!

Hoppas ni haft en fin jul och en god start på det nya året och att ni även fått lite välbehövlig vila. Mitt namn är Erika Helin och jag har ett förtroendeuppdrag som styrelseledamot i Vårdförbundet avdelning Norrbotten.

Jag är er nya kontaktperson efter Camilla Eriksson Sundberg. Blev invald i styrelsen för 1,5 år sedan, har min tjänst på Dialysmottagningen i Sunderbyn där jag jobbat i 12 år både på Peritonealdialysmottagningen och Hemodialysmottagningen. Jag bor utanför Boden och är en hemmakär öbo som älskar naturen.

Ni är varmt välkomna till vår nya chefsorganisation i Vårdförbundet. Det är mycket på gång då vi tänker nytt och vill vill skapa en tydlig bild av vad förbundet erbjuder dig som chef och ledare.

Vårdförbundet har anställt två chefsspecialister som arbetar med förändringen av chefsorganisationen. Dessa jobbar med chefsorganisationen över hela Sverige. Det är Marlene Furbeck och Annika Cederholm. Både Marlene och Annika (som ni ser på bilden ovan) har erfarenhet från att ha jobbat som chefer tidigare.

Jag och Marlene vill träffa er chefer och har därför planerat att komma till er! Vi planerar i första rundan en lunch på Sunderby sjukhus den 6 februari, Gällivare sjukhus 7 februari och Jokkmokks hälsocentral den 8 februari. Temat kommer att vara hälsa för dig som chef.

Framöver kommer vi även besöka fler orter. Läs mer och anmäl dig under Aktiviteter och utbildningar. (Gå gärna in där lite då och då för att se vad som händer i förbundet och vilka övriga aktiviteter vi har på gång). Du kan också följa länkarna nedan för att komma direkt till anmälan. 

Sunderbyn 6/2

Gällivare 7/2

Jokkmokk 8/2

Vårdförbundet har tagit fram en fin väska som vi kommer att dela ut till en del av våra chefmedlemmar i det första steget i projektet. 500 väskor kommer att delas ut i Sverige, 75 av dessa kommer att delas ut i Norrbotten. Detta kommer sedan att utvärderas. Efter pilotprojektet kan det eventuellt tillverkas fler väskor. Så se upp, kanske är det just du som får en väska.

I decemberupplagan av Vårdfokus fick ni chefer en bilaga som heter ”Chefer emellan” som är riktade till er och ert uppdrag.  Missa inte den! Och ni följer väl Vårdförbundet Chef på Facebook? 

 

När ni behöver stöd i ert arbete eller fackliga frågor, tveka inte att kontakta oss.

Erika Helin (styrelseledamot)
Tel: 072-503 62 18, e-post: erika.helin@vardforbundet.se

Marlene Furbeck (chefsspecialist)
Tel: 08-14 77 27, e-post: marlene.furbeck@vardforbundet.se

Annika Cederholm (chefsspecialist)
Tel: 08-14 77 32, e-post: annika.cederholm@vardforbundet.se

Vårdförbundet direkt Chef
Tel. 0771-630 630

 

Med vänliga hälsningar


Erika Helin, styrelseledamot Vårdförbundet avdelning Norrbotten

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -