Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Höstens årsmöte blir digitalt

Vi befinner oss i en situation vi aldrig varit i tidigare. Vem kunde ana att det skulle bli en pandemi och att ingenting skulle vara sig likt till hösten?

Vi följer nogsamt Folkhälsomyndighetens riktlinjer som bland annat innebär förbud mot allmänna sammankomster på över 50 personer. Det är viktigt att vi i Vårdförbundet gör vad vi kan för att minska smittspridningen av covid-19. Därför kommer det inte bli något fysiskt årsmöte i år.

Årsmötet kommer att äga rum digitalt och sträcka sig över fem dagar, 21-25 september.

Du kommer inte behöva anmäla dig utan vi kommer publicera en länk till mötet. Inbjudan och länk kommer i god tid innan mötet. Vi presenterar årsmöteshandlingar och mer information löpande här på webben.

Vi kommer att ha fyllnadsval av styrelseledamot. Passa på att nominera dig själv eller någon annan till ett spännande uppdrag! Kom också ihåg att du kan skicka in motioner

Alla som deltar får en gåva i form av en trisslott, efter avslutat årsmöte.


Varmt välkommen!

Psst! Det är viktigt att vi har rätt uppgifter (såsom e-post, telefonnummer, befattning, arbetsgivare och arbetsplats) om dig som medlem.  Passa på att uppdatera dina uppgifter innan mötet. 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -