Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej!

Mandatperioden för förtroendevalda går ut - dags att hålla val

Vi vill uppmärksamma dig på att mandattiden för alla förtroendevalda/skyddsombud på arbetsplatserna i Vårdförbundet Kronoberg löper ut den 30 juni 2020. Därmed behövs det hållas ett val på din arbetsplats för att säkra att ni fortsätter ha en förtroendevald. Nästa mandatperiod gäller från 1 juli 2020 fram till och med 30 juni 2023.

Gör era val i god tid för att undvika att stå utan förtroendevald, då uppdraget annars avslutas automatiskt den 30 juni. På vår webb hittar du information om hur val går till och här ska också nya/förnyade uppdrag anmälas.

Vårdförbundets tillgänglighet över jul och nyår

Vårdförbundet är bemannat på vardagar över helgerna, ta kontakt med Vårdförbundet Direkt på telefon 0771-420 420 eller via webben. Du kan även skicka e-post till info.kronoberg@vardforbundet.se.

Vi vill passa på att önska dig en god jul och ett gott nytt år!

Biokväll - filmen Cats i Ljungby

Filmversion av musikalklassikern av Andrew Lloyd Webber med ikonisk musik, fantastiska skådespelare, dansare i världsklass, spektakulära miljöer, otrolig ny teknologi och alla tänkbara dansstilar. Den 6 februari bjuder vi medlemmar på biokväll med enklare förtäring, popcorn och dricka.

Anmäl dig senast 20 januari
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -