Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Uppmärksamma!

Vi vill göra dig som förtroendevald på arbetsplatsen uppmärksam på den information som finns i Region Kronobergs semesterförmåner om förskjutning av semester utanför juni-augusti. Detta finns att läsa om på regionens intranät.

 

Vi brukar få frågor till oss efter varje sommar och ser att det finns ett behov av att påminna om detta, speciellt under rådande omständigheter.

Information ifrån Region Kronobergs intranät:
Vid frånvaro (t.ex. VAB, sjukskrivning) de veckorna medarbetaren har förskjutit sin semester för att arbeta sker en reducering av förmånen. Semesterförmånen gäller under förutsättning att inte komp-, flex- eller tjänstledighet läggs ut under semesterperioden.

Bra om du delar med dig av denna informationen och gör dina medlemmar uppmärksamma om detta innan det skulle inträffa. Det blir då tydligare eftersom det är svårt att göra något åt i efterhand när man gjort en den överenskommelsen med arbetsgivaren. Men vi vet av erfarenhet från tidigare år att det inte framgått tydligt och när det uppmärksammas blir det en stor besvikelse.

Var rädd om dig!  Hör av dig om du har några frågor till styrelsen.
Med vänlig hälsning Styrelsen avdelning Kronoberg

 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -