Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vi SYNS i maj - vinn fina priser!

Under månaden maj kommer vi avdelning Kalmar att synas mer än vanligt och genomföra aktiviteter i form av tävlingar och utlottningar. Häng på och vinn fina priser!

Vårdförbundets styrka är våra medlemmar och förtroendevalda. Ditt och andra medlemmars engagemang påverkar vårdens utveckling och dina förutsättningar i arbetslivet. Det är tack vare kraften, engagemanget och kompetensen hos alla medlemmar som vi kan påverka. Tillsammans är vi starka. 

Lunch eller stödstrumpor - vad vill du vinna?

Vi har både tävlingar och utlottningar både för hela din arbetsplats och för dig som är medlem.

  • För din arbetsplats finns chansen att bidra till vår kollektiva styrka genom att ni tillsammans värvar fler medlemmar. Genom det kan ni vinna en lunch för alla medlemmar på arbetsplatsen! Dessutom lottar vi ut goodie bags till 15 arbetsplatser.
  • Du själv kan vara med i utlottningen av bland annat praktiska matlådor och bekväma stödstrumpor - nya dragningar sker varje vecka i maj. 
KLICKA VIDARE OCH TA CHANSEN ATT VINNA
Nominera - påverka idag och i framtiden!

Låt inte tankar och idéer stanna i fikarummet! Använd ditt och dina kollegors engagemang till att påverka och göra skillnad i Vårdförbundet avdelning Kalmar.

Roligt och utvecklande

Nu kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad till något, eller flera, av roliga och utvecklande förtroendeuppdrag. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Kalmar län!

Olika uppdrag

Till hösten går mandatperioden ut för alla nuvarande förtroendeuppdrag och det finns därför möjlighet att nominera till samtliga uppdrag. 

  • Avdelningsstyrelse (ordförande, vice ordförande och ledamot) - för dig som vill leda, organisera, mobilisera och påverka Vårdförbundets verksamhet i Kalmar län, arbeta strategiskt och fatta nära beslut.
  • Kongressombud - för dig som vill representera alla medlemmar i avdelningen och vara med och fatta beslut om hela Vårdförbundets riktning och verksamhet vid kongressen, Vårdförbundets högst beslutande organ.
  • Avdelningsvalberedare - för dig som vill nyttja ditt nätverk för att hitta guldkornen och föreslå de bästa kandidaterna till lokala förtroendeuppdrag mellan kongresser och årsmöten.

Ditt engagemang gör vården, villkoren och yrket bättre för oss alla. Tillsammans är vi starka!

Nomineringen är öppen fram till 2 september och valet sker vid årsmötet den 5 oktober.

Läs mer och nominera
Motion - ett förslag till förändring!

En motion är en demokratisk rättighet och ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Vad är viktigt för dig? Vill du påverka och har förslag på förbättringar?

Skicka in din motion senast 2 september
Semester: vilka regler gäller och hur kan Vårdförbundet och jag själv påverka?

Vilka semesterregler gäller? Vad bör jag tänka på om arbetsgivaren vill att jag flyttar min semester? Läs de vanligaste frågorna och svaren kring sommarsemester.

Regler för sommarsemestern
Nu är det dags att höja rösten!

Nu startar Höjda röster - en dialog med vårdsverige och i första hand Vårdförbundets medlemmar. För nu är det verkligen dags att höja rösten för vårdens framtid i Sverige. Delta du med! Din röst är viktig!

Vem är värdig vinnare i Vårdgalan?

Nu är nomineringen öppen för dig som vill hylla en kollega eller chef genom att nominera till något av Vårdförbundets prestigefulla priser: Årets Vårdchef, Vårdförbundspriset och Årets Studenthandledare. Kanske finns en av årets vinnare i din närhet?

Vårdgalan 2021
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -